Hello! No Ripping !

free hit counters had viewed on o1o1o8

Sunday, June 14, 2009 '
Meet Jinjin, Xiaopang & Joseph under my block for cycling
Went vista park played
Leon came.
told him off but guessed we're alright already
Course when he came, he kept saying me
Happened yesterday on the MRT too
so say him back, well have to let him know his weak points
May spoil our friendship but if i don't tell him off
he continues it will worsen our relationship
Sorry bro

Went to Marcus house below played stunt
I'm learning Manual ! (:
Hit my kuku, wrist & body
Came back, wrote a note ' Happy father's day ! '
Pasted on my dad's wallet, when he came out of room
He saw it & kept smiling (:

List 15 human names

1. Leon
2. Wenjun
3. Marcus
4. Gina
5. Yimin
6. Benjamin
7. Xiaopang
8. Joseph
9. Yufen
10. Emma
11. Meina
12. Laraine
13. Xiaomin
14. Vanessa
15. Yujing

1. What will you do if 13 and 7 is steading ? [Xiaomin & Xiaopang]
Ans : I will split them up no matter what it takes !

2. Will 1 ever stead ? [Leon]
Ans : Of course not ! He claims to be too handsome ! LOL !

3. Who is 10 de sweetheart ? [Emma]
Ans : Her sweetheart is no other than .... Zen !

4. Will 3 ever stead ? [Marcus]
Ans : Nope. He said he will wait for me to accept him.

5. Is there a possible for 8 and 12 to stead ? [Joseph & Laraine]
Ans : Maybe. Jos is Northzone most cute while Laraine is very pretty :P

6. What is 5 related to 9 ? [Yufen & Yimin]
Ans : They are both real sisters. But they're both my servants :D

7. What am I related to 2 ? [Wenjun]
Ans : He's my classmate. Also my servant

8. When did you last seen 4 ? [Gina]
Ans : Never meet her before. Waiting for her arrange date to meet !

9. How is 7 related to 15 ? [Xiaopang & Yujing]
Ans : They're both not related

10. 13 and 14 is relation good mah ? [Xiaomin & Vanessa]
Ans : They don't know each other.

Alright, choose 123456789 humans to do this quiz.
Anyone who is free are allowed to do.



Hi, its me
Photobucket
Zen
22June1993
Student of Evergreen Sec
Do not hesitate to be friend with him
Friendster | Email


Lets chat.


Plurk.com